Soulfullness of Ibiza

Wil jij weten hoe je snel en gemakkelijk negatieve emotionele energie om kunt buigen naar heldere krachtige energie? Hoe je (oude) egogestuurde energie (denk aan schuldgevoelens, schaamte, onzekerheid), vervangen kunt door een transformerende, liefdevolle en verbindende energie die weer zorgt voor luchthartigheid, vergeving, overgave en kracht? Hoe jij op elk moment God in Actie bent?

Je kunt de folder hier downloaden.

Wij begeleiden je stap voor stap op de innerlijke reis naar jezelf.

Het Team

Monique Timmers werkt al ruim vierentwintig jaar als energetisch/natuurgeneeskundig therapeute in haar praktijk te Roermond en Waldfeucht (D). Zij is de auteur van zes boeken, geeft workshops en lezingen. Haar motto: Leef de beste versie van jezelf! Haar boeken en workshops gaan over zelfbewustzijn, scheppend vermogen van onze gedachte en gevoelswereld, zelf genezend vermogen, gezonde voeding, innerlijke groei, gezondheid, kortom: weer leven vanuit je Bron, de plek waar alles aanwezig is.

 

 

Marjon Legveld weet met enthousiasme, resultaatgerichtheid en empathie mensen te bewegen het beste uit zichzelf te halen. Ze begeleidt mensen met loopbaanvraagstukken en coacht professionals en leiders, waarbij het accent ligt op persoonlijk leiderschap. Ze doet dat op een betrokken manier waarbij ze snel tot de kern van de zaak komt. De centrale vraag bij haar manier van coachen is hoe mensen – vanuit hun eigen golflengte – hun potentie en kwaliteiten optimaal kunnen benutten. De grondslag voor haar manier van werken is: in verbinding met de ander resultaatgericht te werk te gaan. Marjon is ook Dru yoga teacher.

 

Yvonne Cup is beeldend kunstenaar, docente beeldende vakken, energetisch therapeut. Zij zet zich in om mensen op hun eigen creatieve manier dichter bij zichzelf te brengen en hun hartkwaliteiten te activeren. Via haar creatieve programma krijg je een duidelijk beeld van jouw unieke kwaliteiten, blokkades, pijnplekken maar ook hartkwaliteiten. Yvonne is in staat om een tekening te “lezen”, in te voelen. Laat je verassen door deze openbaring van jouw creatieve vermogens!

 

 


Nog geen reacties.

Geef een reactie

Naam (required)

E-mail (wordt niet weergegeven) (required)

Website

Uw bericht