Persoonlijke begeleiding / Energetische therapie

Loop je vaker tegen dingen aan, overtuigingen of conditioneringen, voel je geen flow in je leven, blokkeer je in situaties. Dit en andere dingen zijn punten die we kunnen aanpakken door je eigen creativiteit in te zetten.
Na een korte intake en introductie gaan we door middel van een praktisch opdracht aan de slag, dit kan in diversen materialen zijn. Ik kijk dan naar de manier van opzet, hanteren van het materiaal, lichaamshouding en hoe je omgaat met de beeldelementen; vorm licht kleur compositie en ruimte. Dit vertaal ik naar het dagelijks leven, je probleemstelling of de vraag waar je mee komt.

Ik zet me in om je op je eigen creatieve manier dichter bij jezelf te brengen en je hartkwaliteiten te activeren. Via mijn creatieve programma krijg je een duidelijk beeld van jouw unieke kwaliteiten, blokkades, pijnplekken maar ook hartkwaliteiten. Laat je verassen door deze openbaring van jouw creatieve vermogens.

Dagdeel na overleg
Kosten € 200,00 per consult, Incl. materiaal.

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Naam (required)

E-mail (wordt niet weergegeven) (required)

Website

Uw bericht